Elektroniska cigarettkomponenter

Elektroniska cigaretter finns i olika storlekar och former som ofta efterliknar konventionella cigaretter. Vanliga komponenter i den elektroniska cigaretten inkluderar: en flytande lösning, en patron, en finfördelare (sprayflaska och cartomiser) och en strömkälla (uppladdningsbart batteri och intern elektronisk krets). Många elektroniska cigaretter består av utbytbara delar, medan engångsanordningar kombinerar alla komponenter i en enda del som kasseras när vätskan som finns löper ut. Ersättningsförpackningar med patroner varierar i pris beroende på mängden nikotin som deklareras (vanligtvis mellan 6 och 24 mg). Vissa Vape modeller innehåller inte nikotin, men bara en smaksatt ånga.

Bläckpatron
I allmänhet fungerar Vape patronen i den elektroniska cigaretten både som en flytande tank och som ett filter. Lösningen som finns i den kan formuleras med olika koncentrationer av nikotin (hög, medium, låg eller frånvarande) i en blandning av vatten, propylenglykol, glycerol och andra ämnen, inklusive smakämnen som simulerar smaken av tobak eller reproducerar ett brett utbud av smaker (exempel: mint, vanilj, choklad, tobak, frukt etc.).

Patronen i den elektroniska cigaretten är utformad för att låta vätskan passera in i förstärkaren och ångan till användarens mun. När vätskan är uttömd kan användarna fylla på eller byta ut patronen. En Vape påfyllning motsvarar cirka 7-25 vanliga cigaretter, beroende på nikotinhalten, men dess varaktighet beror uppenbarligen på hur du använder enheten.